Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της Μεγάλης Οκτωβριανής Επανάστασης

Τιμώντας τα 100 χρόνια της Μεγάλης Οκτωβριανής Επανάστασης, οι οργανώσεις της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν πλήθος εκδηλώσεων και συσκέψεων, για το επόμενο διάστημα. Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί με την κεντρική εκδήλωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 18 Νοέμβρηστην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Tο Σάββατο 14 Οκτώβρη 2017 στις 7:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, η Τ.Ε. Πέλλας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση: Ο καπιταλισμός είναι το χθες, ο Σοσιαλισμός είναι το αύριο», με ομιλητή τον Ζαριανόπουλο Σωτήρη, μέλος της Ε.Π. Κ. Μακεδονίας και ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 16 Οκτώβρη στις 7:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Ευόσμου, βιβλιοπαρουσίαση της ΚΟΒ Ευόσμου του βιβλίου της Σύγχρονης Εποχής "Πάσα Αγγελίνα" με ομιλητή τον Περικλή Παπαδόπουλο, μέλος του γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Β/Δ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 16 Οκτώβρη στις 7:00 μ.μ., στο κινηματοθέατρο Άστρον, βιβλιοπαρουσίαση από την ΚΟΒ Μενεμένης της έκδοσης "Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό " του τμήματος της Κ.Ε. του ΚΚΕ για την εργατική συνδικαλιστική δουλειά με ομιλήτρια την Καινουργιάκη Στέλλα, μέλος της Τ.Ε. Εμπορίου-Υπηρεσιών.
  • Την Τετάρτη 18 Οκτώβρη στις 6:00 μ.μ., βιβλιοπαρουσίαση των εκδόσεων της Σ.Ε. "Η πορεία των Μπολσεβίκων προς την νίκη" και "Από την μαχητική πείρα των μπολσεβίκων" στην Βέροια, στην Δημόσια Βιβλιοθήκη, με ομιλητή τον σ. Δημάκη Ευθύμη, μέλος του Γ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Το Σάββατο 21 Οκτώβρη στις 7:00μ.μ., στο ΘΕΠΑΝ από την ΚΟΒ Κορδελιού, παρουσίαση της τέταρτης μπροσούρας της σειράς «Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό» του ΚΣ της ΚΝΕ, για τη «Σοσιαλιστική Επανάσταση», με ομιλήτρια την Χατζή Δήμητρα, μέλος του Κ.Σ. της ΚΝΕ.
  • Την Κυριακή 22 Οκτώβρη, στις 11:00 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η Τ. Ο. Εκπαιδευτικών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα : «Συμβολή του σοσιαλισμού στην παιδαγωγική σκέψη», με ομιλητή τον Ιωαννίδη Κυριάκο, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Παιδείας .
  • Την Κυριακή 22 Οκτώβρη στις 6:30 μ.μ, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης "Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό " του τμήματος της Κ.Ε. του ΚΚΕ για την εργατική συνδικαλιστική δουλειά με ομιλητή τον σ. Κλιγκόπουλο Γρηγόρη, μέλος του Γ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή 22 Οκτώβρη, στις 7:00 μ.μ., στον πρώτο όροφο του ΕΚΘ, η Τ.Ο. Εμπορίου- Υπηρεσιών, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: « Η προσφορά της Σοσιαλιστικής κοινωνίας στη ζωή της εργαζόμενης γυναίκας», με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη , μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και γραμματέας της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας
  • Την Τετάρτη 25 Οκτώβρη στις 7:00 μ.μ. στον Πολυχώρο Χριστοδούλου Λαναρά-Έρια του Δήμου Νάουσας, βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης "Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό " του τμήματος της Κ.Ε. του ΚΚΕ για την εργατική συνδικαλιστική δουλειά με ομιλητή τον σ. Κλιγκόπουλο Γρηγόρη, μέλος του Γ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ
  • Την Δευτέρα 30 Οκτώβρη στις 6:30 μ.μ., στον κινηματογράφο STAR, πολιτική –πολιτιστική εκδήλωση της Τ.Ο. Ημαθίας για τα 100 χρόνια από την μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Θα μιλήσει η σ. Καπέτη Θεανώ, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και γραμματέας της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Την Τετάρτη 1 Νοέμβρη, στις 6:30 μ.μ.,στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής του ΑΠΘ, η Τ.Ο. Υγείας Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι κατακτήσεις του Σοσιαλισμού στον τομέα της Υγείας».
  • Την Τετάρτη 1 Νοέμβρη, στις 7:00 μ.μ., η ΚΟΒ Πολίχνης διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής "Η συμβολή των ποντίων στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού", με ομιλητή τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Τετάρτη 1 Νοέμβρη, στις 7:00 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Παλαιολόγου, η ΚΟΒ Σταυρούπολης την έκδοση της Σύγχρονης Εποχής "Για τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων", με ομιλήτρια την σ. Κουκούλα Έφη, μέλος της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή 3 Νοέμβρη, στις 18:30, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, η Τ.Ο. Χαλκιδικής διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση, με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και γραμματέας της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Την Κυριακή 8 Νοέμβρη, στις 7:00 μ.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης στην Σταυρούπολη εκδήλωση της Τ.Ο. Β/Δ Θεσσαλονίκης για τα 100 χρόνια από την μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική στις 19:00, με ομιλητή τον Χρηστίδη Θανάση, μέλος του Γ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Την Τετάρτη 15 Νοέμβρη, στις 7:00 μ.μ., στην Επισκοπή Νάουσας, βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου "Οι Έλληνες στην διαδικασία οικοδόμησης του Σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ" με τον σ. Κωνσταντινίδη Θεοδόση, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: