Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Έγινε χθες στη Γαλάτιστα η παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Κανταρά "ΔΙΑΡΚΕΣ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ"

Κατάμεστη η αίθουσα του "ΑΓΑΠΕΙΟΥ" στη Γαλάτιστα χθες -Παρασκευή 17 του Φλεβάρη - όπου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του συγχωριανού μας Τάσου Κανταρά "ΔΙΑΡΚΕΣ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ".

Η παρουσίαση έγινε από τους: Μιλτιάδη Κωνσταντίνου Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., Ιωακείμ Παπάγγελο δρ.Αρχαιολογίας και Κώστα Ήσυχο πρώην Αναπλ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας.


Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η θεατρολόγος-ηθοποιός Λένα Σιταρά που είχε και τον συντονισμό της παρουσίασης του βιβλίου.
Τα μουσικά συγκροτήματα "ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ" και "ΜΟΝΤΑΖ" επένδυσαν μουσικά την παρουσίαση του βιβλίου.

Μετά τους ομιλητές ο συγγραφέας αναφέρθηκε "εν ολίγοις" στο πως "συνέλαβε" την ιδέα του βιβλίου που "ειρήσθω εν παρόδω" είναι ένα Ιστορικό Μυθιστόρημα.



Στο τέλος ο Τάσος Κανταράς υπέγραψε τα βιβλία του .




 Ένας δε μικρός μπουφές μετά το τέλος της παρουσίασης ήταν στη διάθεση του κοινού.
Να ευχηθούμε να είναι ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ το βιβλίο, να έχει μια ΔΙΑΡΚΗ πορεία και αδημονούμαι να υποδεχτούμε ένα δεύτερο βιβλίο του.
Το βιβλίο επρόκειτο να παρουσιαστεί - πρώτη παρουσίαση- στις 13 του Γενάρη αλλά ματαιώθηκε τότε λόγω κακοκαιρίας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό ο Kantaras Tasos  ανέβασε το παρακάτω ευχαριστήριο:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντοπίτες, που γέμισαν τον Αγάπειο, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την χθεσινή εκδήλωση -παρουσίαση του βιβλίου μου στην Γαλάτιστα. 
Ιδιαίτερα σημαντικά πρόσωπα, όπως ο κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ Μιλτιάδης Κωνσταντίνου, ο αρχαιολόγος δρ. Ιωακείμ Παπάγγελος και ο Κώστας Ήσυχος πρώην Α. Υπουργός Εθνικής Άμυνας, δεν τίμησαν με την παρουσία και τον λόγο τους μόνο εμένα, αλλά και την πατρίδα μου την Γαλάτιστα. 
Επίσης να ευχαριστήσω, τους μουσικούς των "Ιχνηλατών της παράδοσης" και του "Μοντάζ", που έβαλλαν την καταπληκτική μουσική τους επένδυση στην εκδήλωση!
Την ηθοποιό -θεατρολόγο κ. Λένα Σιταρά, για την παρουσίαση των κειμένων και τον γενικό συντονισμό!
Τέλος τον φίλο και συμμαθητή μου Παπά Αργύρη Καραμόσχο, για την φιλοξενία στο Αγάπειο ίδρυμα και τα πολύ ζεστά του λόγια!
Τάσος Κανταράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: