Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Εκδήλωση της Λ.ΕΦ.Ε.Δ.Χαλκιδικής στη Γαλάτιστα

Για μια πρώτη γνωριμία -έτσι θα την χαρακτηρίσουμε μια και έγινε ξαφνικά- με τους κατοίκους της Γαλάτιστας, διοργάνωσε στην αίθουσα συνεδριάσεων του π.Δήμου Ανθεούντα ένα σύντομο σεμινάριο "ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΔΩΣΗΣ" η Λ.ΕΦ.Ε.Δ.Χαλκιδικής

Στο σεμινάριο αυτό ο πρόεδρος της Γεώργιος Τσάτσαρος βοηθούμενος όπου χρειάστηκε και από άλλα μέλη της Λέσχης, αναφέρθηκε  στο πως ερευνούμε να βρούμε χαμένα πρόσωπα, στο πως θα τα διασώσουμε,




πως θα παράξουμε πρώτες βοήθειες, πως θα χρησιμοποιήσουμε τους πυροσβεστήρες και στο πως θα κατασβέσουμε  κάποια πυρκαγιά. Μετά το θεωρητικό μέρος γίναμε μερικές ασκήσεις στην πλατεία του χωριού παρά την ψυχρούλα που υπήρχε.





Λόγω του βεβιασμένου της εκδηλώσης το παρακολούθησαν πολύ λίγοι κάτοικοι.Όσοι ενημερώθηκαν κυρίως από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Προτείνουμε  να επαναληφθεί  το σεμινάριο,προς την άνοιξη, αφού γίνει ευρεία ενημέρωση για να το παρακολουθήσουν περισσότεροι και να γίνουν περισσότερες "ασκήσεις"




Αξίζουν συγχαρητήρια στην Λέσχη για τις προσπάθειες αυτές και πρέπει να τύχουν και τις δέουσες ενισχύσεις και από ιδιωτικούς φορείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: