Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ντιρεκτίβα - Πρόκληση από την ΕΕ για την Παιδική Πορνογραφία

Η ελάφρυνση των ποινών είναι ακριβώς αυτή που θα φουντώσει την ζήτηση για αυτή τη βιομηχανία φρίκης, με θύματα μικρά παιδιά ακόμα και βρέφη. 

Διότι εδώ δεν μιλάμε για απλή διακίνηση κάποιου παράνομου υλικού. 
Μιλάμε για την κατά συρροή κακοποίηση, βασανισμό ακόμα και δολοφονίες παιδιών, προκειμένου να εξασφαλιστεί το "εμπόρευμα" και να φτάσει στον υπολογιστή των ανθρωπόμορφων καθαρμάτων.

Αυτό που κατέχουν είναι αποτέλεσμα βασανισμού παιδιών.
Παιδιά σαν τα δικά μας, τα περισσότερα
θύματα απαγωγής ή εμπορίας.
Ντιρεκτίβα ντροπής καλείται να ενσωματώσει η Ελλάδα στο εθνικό της δίκαιο, η οποία προβλέπει ποινές - χάδι στους κατόχους πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsbomb.gr, τα επικίνδυνα υποκείμενα με τα σκοτεινά ένστικτα, θα έχουν ευεργετική μεταχείριση και ποινές... έτους! 
Την ίδια στιγμή που η ομάδα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξαρθρώνει μετά από πολύμηνες προσπάθειες τη μία "κλίκα" μετά την άλλη.  
Η ντροπιαστική για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό ντιρεκτίβα, στην ουσία θα απελευθερώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα τους ενόχους, πετώντας στα σκουπίδια την υπερπροσπάθεια που συντελείται τα τελευταία χρόνια από την ομάδα του Μανώλη Σφακιανάκη, μία από τις καλύτερες παγκοσμίως κατά γενική ομολογία.
Η ελάφρυνση των ποινών είναι ακριβώς αυτή που θα φουντώσει την ζήτηση για αυτή τη βιομηχανία φρίκης, με θύματα μικρά παιδιά ακόμα και βρέφη. Διότι εδώ δεν μιλάμε για απλή διακίνηση κάποιου παράνομου υλικού. Μιλάμε για την κατά συρροή κακοποίηση, βασανισμό ακόμα και δολοφονίες παιδιών, προκειμένου να εξασφαλιστεί το "εμπόρευμα" και να φτάσει στον υπολογιστή των ανθρωπόμορφων καθαρμάτων. 
Η εξομολόγηση άνδρα της δίωξης, πατέρα μικρού παιδιού, συγκλονίζει: 
"Η μεγαλύτερη μάχη δεν είναι αυτή που δίνουμε με τα κυκλώματα, αλλά αυτή που δίνουμε με τους εαυτούς μας, όταν έρχεται η στιγμή του εντοπισμού. Η στιγμή της σύλληψης των κατόχων. Γνωρίζοντας ακριβώς το υλικό που έχουν στην κατοχή τους ή επιδιώκουν να αποκτήσουν, δίνουμε μάχη για να τους αντιμετωπίσουμε με το γράμμα του νόμου. Δίνουμε μάχη μέσα μας, για να μην πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Αυτό που κατέχουν είναι αποτέλεσμα βασανισμού παιδιών. Παιδιά σαν τα δικά μας, τα περισσότερα θύματα απαγωγής ή εμπορίας. Μία υπόθεση μπορεί να πάρει μήνες να εξιχνιαστεί. Είναι εξοργιστικό να αφήνεται ελεύθερος σε μικρότερο χρονικό διάστημα από ό,τι χρειάζεται, για να εντοπιστεί".
Άγνωστο ποιοι νοσηροί ευρωπαϊκοί εγκέφαλοι συνέλαβαν και εκτέλεσαν αυτό το νομοθετικό τερατούργημα. Που θα αφήνει ελεύθερους στην ουσία τους συλληφθέντες αφού με ποινές κάτω των τριών ετών, ούτως ή άλλως δεν υπάρχει εγκλεισμός στη φυλακή, υπάρχει εκ του νόμου αναστολή εκτέλεσης. 
Το μείζον θέμα για την Ελλάδα, είναι να κρατήσει την αυτονομία της και να αρνηθεί την υποταγή σε κάτι που ισοδυναμεί με συνέργεια στον βιασμό. Των μικρών παιδιών και του ίδιου του πολιτισμού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: