Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ο Π. Καμμένος για Χρυσή Αυγή και δόση

Αρνείται ο Πάνος Καμμένος να μπει στο παιχνίδι της αντιπαράθεσης με τη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας πως όσο την προβάλλουν θα εμφανίζεται αυξημένο το φαινόμενο στις δημοσκοπήσεις.
 «Για να μην ταΐζουμε το θηρίο, εμείς ως Ανεξάρτητοι Έλληνες αρνούμαστε να κάνουμε διαφήμιση στη Χρυσή Αυγή.Αρνούμαστε να σχολιάσουμε. Δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, την ώρα που αναστέλλεται το σύνταγμα της Ελλάδας και τα νομοθετήματα γίνονται πράξεις νομοθετικού περιεχομένου», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος στον Realfm.
Αναφορικά με την δόση, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι «όλο το παιχνίδι με τις δόσεις είναι ένα μαϊμού παιχνίδι. Αν δεν δώσουν τα 2 δισ. αυτά δεν θα εισπράξουν οι κερδοσκόποι τα ομόλογα που λήγουν, τα οποία είναι ακούρευτα. Ας μην τα πάρουμε τα λεφτά και ας μην πληρωθούν τα ομόλογα. Και μετά να δούμε τι θα γίνει. Αυτά τα λεφτά δεν πάνε σε μισθούς και συντάξεις. Στην τσέπη τους πάει. Αυτά τα καουμποϊλίκια της τρόικα να τ’ αφήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: